آموزش و طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی خوش طعم و فوق العاده

طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی , خورش مرغ مکزیکی , روش پخت خورش مرغ مکزیکی

اگر شما هم نام خورش مرغ مکزیکی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش و طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی خوش طعم و فوق العاده

این خورش بسیار خوشمزه بوده و امتحان کردن آن خالی از لطف نیست

مواد لازم برای تهیه خورش مرغ مکزیکی :

روغن نباتی :♦: نصف لیوان

مرغ :♦: یک کیلو و نیم

فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد :♦: یک عدد

پیازچه ریز شده :♦: 3 دسته

گشنیز تازه ریز شده :♦: یک سوم لیوان

سس گوجه فرنگی :♦: یک قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی :♦: ۴۰۰گرم

پیاز ریز رنده شده و ادویه مخلوط :♦: یک عدد

نمک، فلفل قرمز :♦: به مقدار لازم

پودر آویشن :♦: به مقدار لازم

آموزش و طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی خوش طعم و فوق العاده

با این میزان مواد اولیه می توانید برای 6 الی 8 نفر این غذای خوشمزه را تهیه کنید

طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی , خورش مرغ مکزیکی , روش پخت خورش مرغ مکزیکی

طرز تهیه توپک خورش مرغ مکزیکی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه خورش مرغ مکزیکی ابتدا باید

قطعات مرغ را خوب شسته وآبکشی کنید.

سپس روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت ۲۰دقیقه بپزد.

در هنگام پخت به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و

یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد.

قطعات مرغ را در صافی انداخته و آب مرغ را کنار می گذاریم.

روغن را در ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن سرخ می کنیم

سپس در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن برود.

آموزش و طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی خوش طعم و فوق العاده

طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی , خورش مرغ مکزیکی , روش پخت خورش مرغ مکزیکی

پیاز رنده شده را در روغن درون ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم هم می زنیم تا طلایی رنگ شود.

گشنیز تازه و پیازچه را به آن اضافه کرده هم می زنیم.

رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم می زنیم و می گذاریم مواد به مدت ۳الی۴دقیقه روی حرارت ملایم بماند.

فلفل دلمه ها را به مواد اضافه می کنیم. دو لیوان از آب مرغ را به مواد اضافه می کنیم،

سپس سس گوجه فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کرده هم می زنیم. قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و

مواد را به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم.

در آخر نمک، فلفل قرمز، ادویه و پودرآویشن را به مواد اضافه کرده و کمی هم زده و همراه با برنج سرو می کنیم.

آموزش و طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی خوش طعم و فوق العاده