استیو جابز
زندگی نامه و بیوگرافی و سخنان استیو جابز پدر اپل
استیو جابز,استیو جابز فیلم,استیو جابز سوریه,استیو جابز زندگینامه,استیو جابز,استیو جابز و بیل گیتس,استیو جابز Pdf,استیو جابز سخنان,استیو جابز سخنرانی,استیو جابز درگذشت,استیو جابز فیلم مرگ,فیلم استیو جابز دوبله,استیو جابز زندگینامه Pdf,استیو جابز بیوگرافی,زندگینامه استیو جابز دانلود,زندگینامه استیو جابز نارنجی,زندگینامه استیو جابز کتاب,زندگینامه استیو جابز به زبان انگلیسی,زندگینامه استیو جابز اندروید,زندگینامه استیو جابز فارسی,زندگینامه استیو جابز از زبان خودش,دعوای استیو جابز و بیل گیتس,استیو جابز بیل گیتس,رابطه استیو جابز و بیل گیتس,سخنان استیو جابز و بیل گیتس,کلیپ استیو جابز و بیل گیتس,دانلود مصاحبه استیو جابز و بیل گیتس,استیو جابز با بیل گیتس,استیو جابز Pdf,زندگینامه استیو جابز Pdf,کتاب استیو جابز Pdf,دانلود کتاب استیو جابز Pdf,دانلود کتاب استیو جابز Pdf,دانلود زندگینامه استیو جابز Pdf,استیو جابز سخنان,استیو جابز سخنرانی استنفورد,سخنرانی استیو جابز با زیرنویس فارسی,سخنرانی استیو جابز در دانشگاه,سخنرانی استیو جابز دانشگاه استنفورد,سخنرانی استیو جابز آپارات,درگذشت استیو جابز بنیانگذار شرکت اپل
نام: استیون پاول جابز
تولد: 24 فوریه 1955 در سانفرانسیسکو
درگذشت: 5 اکتبر 2011 در پالوآلتو (بخاطر سرطان لوزالمعده)
لیزا برنان جابز، اولین فرزندش بود که جابز تا مدتها پدری او را انکار میکرد. چون تولد وی قبل از ازدواج جابز با کریس ان برنان بود. جابز در سال 1991 با لورن پاول ازدواج کرد که حاصل آن سه فرزند بود.
در کتاب «بازگشت مجدد استیو جابز» نوشتهی «آلن دوستچ من» از دیدارهای عاشقانهای گفته شده است که جابز با «جون بائز» داشته است.
الیزابت هولمز: «من اعتقاد داشتم که جابز بیشتر به این دلیل عاشق جون بائز شده که زمانی این زن، معشوقهی باب دیلن بوده است.»
«جفری اس. یانگ» و «ویلیام ال. سیمون» نیز در کتاب خود به این نکته اشاره کردهاند که ممکن است جابز و بائز با هم ازدواج کرده باشند.
او از گذشتهی خود احساس شرمندگی میکرد و میگفت: «من نمیخواستم کسی بداند که پدر و مادری دارم. میخواستم مثل یتیمی باشم که در قطارها در حومه شهر ولگردی کردهبود و به هیچ جا نرسیدهبود، بی اصل و نسب، بدون پیوند و پیشینه.»
جابز به شکلی الهام شده، کمالطلب بود و معمولاً دربارهی عمر اینگونه میگفت: «همین که فکر میکنم به زودی میمیرم، مهمترین ابزاری است که کمکم میکند تا بهترین گزینهها را انتخاب کنم. هیچکس دوست ندارد بمیرد. حتی کسانی که دوست دارند به بهشت بروند، دوست ندارند بمیرند تا به بهشت برسند. با این حال مرگ مقصد نهایی همهی ماست که کسی تاکنون نتوانسته از آن فرار کند.»
جابز بودایی بود و دربارهی زندگی پس از مرگ و خدا میگفت: «اعتقادم به خدا پنجاه پنجاهاست. در بیشتر زندگیام، احساس میکردم باید حیاتی بیشتر از آنچه در مقابل چشمان ماست وجود داشتهباشد. من دوست دارم فکر کنم که بعد از مرگ چیزی باقی میماند. این عجیب است که همهی تجربه و اندک خردمندی که کسب شده، از بین برود. واقعاً دلم میخواهد که بعد از مرگ چیزی باشد. شاید مانند یک کلید روشن و خاموش. کلید را میزنی و رفتهای. شاید به خاطر همین است که دوست ندارم محصولات اپل کلید روشن و خاموش داشته باشند.»
او دوست نداشت بعد از مرگش حجم زیادی از اموال به فرزندانش برسد. چون معتقد بود که باعث تباهی زندگی آنها میشود.
جابز برای ماشینش پلاک نمیگذاشت که کسی محل زندگیاش را پیدا نکند!
او که از طرفداران «بیتلز» بود، گفته است: «مدل من در تجارت بیتلز است. آنها گروهی بودند که مانع انرژی منفی یکدیگر میشدند و یکدیگر را به تعادل میرساندند. عملکرد جمعی آنها بالاتر از جمع تک تک افراد گروه بود. کارهای بزرگ در کسب و کار، نه به واسطه توانمندیهای فردی، بلکه با عملکرد تیمی به سرانجام میرسد.»
جابز بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانهای اپل بود که در سال 1976 توسط جابز و دوستش، استیو وزنیاک، تأسیس شد. (به نظر او نام «اپل»(سیب)، زنده و شوخ و آرامشبخش بود.) اولین رایانه شخصی معرفی شده توسط اپل، «اپل آی» نام داشت.
اما جابز در سال 1985 بدلیل احتلاف مدیریتی، اپل را ترک کرد و در همان سال شرکت نکست را راه انداخت که نکست کامپیوتر از مهمترین محصولات این شرکت است که بعدها میزبان اولین مرورگر وب شد. (در سال 1996 که شرکت اپل، نکست را به مبلغ 429 میلیون دلار خریداری کرد، جابز به اپل بازگشت و «آی پاد» در سال 2001، «آیتیونزاستور» در سال 2003 و «آیفون» و «آیپد» در سالهای 2007 و 2010، از مهمترین معرفیشدههای اپل بودند.)
شرکت پیکسار که توانست فیلمهای پویانمایی موفقی را هم بسازد، در سال 1986 توسط جابز و از بخش گرافیک کامپیوتر لوکاس فیلم خریداری شد و بعدها این نام را ازآن خود کرد.
جابز اولین بار برای درخواست نگارش کتاب «زندگینامهی رسمی استیو جابز» در سال ۲۰۰۴ با ایزاکسون تماس گرفت که وی ابتدا این کار را به سالها بعدها موکول کرد و وقتی موضوع بیماری جابز جدی شده بود، اقدام به نوشتن این کتاب کرد که در تاریخ 6 مارس 2012 منتشر شد و کمتر از سه ماه به گروه پرفروشترین کتاب جهان پیوست. ندر ایران نیز برای اولین بار، ناصر دادگستر، ترجمهی فارسی این کتاب را در اینترنت منتشر کرد و به فاصله ی دو روز بعد، مهدی ابراهیمی در انتشارات صانعی برای اولین بار نسخهی چاپی آن را به زبان فارسی عرضه کرد.
جابز برای موفق شدن، پینهاداتی دارد. از جمله؛
١-کاری را انجام دهید که عاشقش هستید.
٢- دنیا را تغییر بدهید.
۳- بین مسائل مختلف ارتباط برقرار کنید. (تجربه)
۴- به چیزهایی که باید، نه بگویید. (وقتی جابز به اپل برگشت، تنوع محصولات اپل را از ٣۵٠ محصول مختلف به ١٠ محصول کاهش داد و توانست برای هر محصول یک تیم قوی تعیین کند.)
۵- به مشتری خود بها بدهید.
۶- افکارتان به بهترین روش ارائه کنید.
٧- رویاهایتان را بفروشید نه محصولات را. (جذابیت)
جملاتی زیبا و آرامبخش از استیو جابز
اگر چند روز پشت هم پاسخم به این سئوال منفی بود در میافتم که باید چیزی را تغییر دهم.
استیو جابز
- ۹۵/۰۵/۱۷